Wednesday 11 July 2012

Hard Rock Calling 2009

Καθώς ετοιμαζόμαστε για το Hard Rock Calling festival στο Hyde Park, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τον... Bruce Springsteen, ας κάνουμε μια αναδρομή στο 2009 όταν δώσαμε ξανά το παρόν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και είδαμε μεταξύ άλλων τον... Bruce Springsteen!
Πρώτη μέρα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, είδαμε Killers (αλλά και Air Traffic και Echo & The Bunnymen στην άλλη σκηνή)

Δεύτερη μέρα, Σάββατο 27 Ιουνίου, είδαμε Neil Young (αλλά και Pretenders στην ίδια σκηνή νωρίτερα)

Τρίτη μέρα, Κυριακή 28 Ιουνίου, είδαμε Bruce Springsteen (γι αυτόν πήγαμε άλλωστε). Δεν το κουνήσαμε ρούπι από την κεντρική σκηνή φυσικά όπου είδαμε και τους Gaslight Anthem (τους οποίους συνόδευσε ο Bruce Springsteen στο The 59 Sound) και τους Dave Matthews Band.
Ο Brian Fallon, τραγουδιστής των Gaslight Anthem ανταπέδωσε συνοδεύοντας τον Bruce Springsteen στο No Surrender. Δεν μπορούσαμε ποτέ βέβαια να φανταστούμε ότι αυτή η συναυλία θα κυκλοφορούσε σε DVD και ότι μάλιστα θα φαινόμαστε πεντακάθαρα σε πολλά σημεία του. Ορίστε λοιπόν το No Surrender, πρώτα από το δικό μας viewpoint και κατόπιν από το επίσημο, του DVD

Φέτος μαζί με τον Bruce Springsteen θα δούμε John Fogerty και Tom Morello και την επόμενη μέρα Paul Simon Βέβαια, με τον καιρό που επικρατεί αυτή τη στιγμη στο Λονδίνο, το φεστιβάλ προβλέπεται να είναι κάπως έτσι:
Εμείς πάντως θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να είναι, όπως πριν 3 χρόνια, έτσι:

No comments: