Saturday 21 August 2010

Aerosmith? Dream On!



Μας λένε όλοι, ότι οι μοναδικοί Έλληνες μουσικόφιλοι που πηγαίνουν φανατικά σε συναυλίες είναι οι χεβυμεταλλάδες. Επομένως όταν τους προσφέρεις ποιοτικό hard rock με την μορφή των Aerosmith, προφανώς θα το γεμίσουν το Καραϊσκάκη! Σωστά; Λάθος! Το γήπεδο παρέμεινε μισοάδειο. Ακούστηκαν πολλά για το τι το προκάλεσε αυτό, όπως ότι έγιναν λάθη από την πλευρά των διοργανωτών, ότι τα εισητήρια ήταν ακριβά (γιατί, στις άλλες συναυλίες ήταν φτηνότερα; Μην κοιτάτε που εγώ αγόρασα πιο ακριβό εισητήριο για να είμαι στην ΑΡΕΝΑ Α, δηλαδή μπροστά μπροστά, αυτό ήταν επιλογή μου. Μπορούσα και φτηνότερο). Όσο για τους διοργανωτές (11 Concerts - Ντέμης Νικολαϊδης), σίγουρα θα έκαναν κάποια λάθη, η αλήθεια όμως ειναι ότι θέλω να πετύχει ο Ντέμης. Όχι, ούτε ΑΕΚτζής είμαι, ούτε αγάπησα ξαφνικά μια εταιρία (μπρρρρρ... Φτου κακά!). Απλά θέλω να πετύχει και να μεγαλώσει για να μπορέσει κάποτε να ανταγωνισυεί τους Ντιντήδες (Didi Music) που το έχουνε δει μονοπώλιο. Το ποια είναι ακριβώς τα προβλήματά μου με τη ντιντη θα τα πούμε κάποια στιγμή αργότερα, σε άλλο post όταν θα αναφερθώ στο Sonisphere Festival.
Η δική μου γνώμη; Για να γεμίσουνε οι Έλληνες το γήπεδο, το συγκρότημα πρέπει να λέγεται Scorpions. Τόσο απλά.

Τέλος πάντων, ο Tyler και η παρέα του δεν μασήσανε με τα λίγα εισητήρια (σε αντίθεση με κάτι άλλους "star" που αν είναι λίγοι οι θεατές αρνούνται να εμφανιστούν για να μη τους χαλάσει το "image") και δώσανε μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα. Μας είπαν και από τα παλιά και από τα "καινούργια". (Με το "καινούργια" εννοώ τα κομμάτια της δεκαετίας του '90 και τις μπαλλάντες τύπου Cryin' και Crazy που θαυμάζαμε τότε με τα βιντεοκλίπ με την Alicia Silverstone και τη Liv Tyler.



Μας ζήτησε δε ο Tyler να θαυμάσουμε το "υπέροχο σώμα" που έχει σ'αυτή την ηλικία που το απέκτησε "by eating Greek salad". Σ' ευχαριστούμε μεγάλε για την προτίμησή σου στη χωριάτικη!

Αυτά λοιπόν για τις συναυλίες του Ιουνίου, για τις συναυλίες του Ιουλίου (καθώς και κάποιες ειδικές περιπτώσεις που θέλουν περισσότερη έρευνα όπως Kosmos και Sonisphere) θα τα πούμε μόλις γυρίσω απ'την Αντίπαρο.




6 comments:

ephee said...

Αν και δεν είναι από τις συναυλίες που θα επέλεγα να πάω, σαφώς και συμφωνώ για το ποιά (ένα) συγκροτήματα γεμίζουν το χώρο. Εδώ και χρόνια ωρύομαι πως όλα τα "ονόματα" μας θυμήθηκαν στα βαθιά γεράματα όντας ξεπεσμένοι πια, και γι αυτό κύριος υπαίτιος είναι οι ντιντίδες όπως πολύ καλά λες.

Ερώτηση..
Η τελευταία φωτογραφία με την τύπισσα με το θλιβερό tramp stamp γιατί ανέβηκε στο post?

Coffeemug said...

δεν τον ξέρω καθόλου τον χώρο των συναυλιών αλλά φαντάζομαι με το απλοϊκό μυαλό μου ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που γεμίζουν στάδια στο εξωτερικό, θα περίμεναν τουλάχιστον να γεμίσουν το ολυμπιακό στάδιο από άποψη εισπράξεων.οτιδήποτε άλλο λιγότερο θα ήταν τσάμπα ο κόπος και ο ξενιτεμός. και επειδή αυτό δεν γίνεται, απλά δεν έρχονται.

toolman said...

"Μας λένε όλοι, ότι οι μοναδικοί Έλληνες μουσικόφιλοι που πηγαίνουν φανατικά σε συναυλίες είναι οι χεβυμεταλλάδες" έχεις απόλυτο δίκιο... είμαστε τα μεγαλύτερα πρόβατα... ΑΛΛΑ οι aerosmith είναι hard rock όπως είπες και η μόνη hard rock μπάντα που γεμίζει στάδια είναι οι scorpions δυστυχώς ή ευτυχώς στην ελλάδα!

αν και σέβομαι το συγκρότημα μπορώ να πω οτι -άδικα- χάρηκα λίγο επειδή είναι ξεπεσμένοι εντελώς ΑΛΛΑ ποιός έρχεται ελλάδα και δεν είναι ξεπεσμένος ή παππούς...

έτσι είναι αυτά πάντως, αφού δεν ήρθαν όταν έπρεπε έρχονται τώρα και καλά κάνουν αν μη τι άλλο, αλλά για πολύ λίγους εγώ προσωπικά θα πλήρωνα να δω όπως έκανα black sabbath και acdc.

αντε να ρθουν και οι Rush να τρελαθούμε!

gogo said...

@ephee
Η τελευταία φωτό είναι όλα τα λεφτά!

PAP DX said...

@ephee
Προσπαθούσα να διαβάσω το tramp stamp (γιατί δεν είναι ένα απλό tatoo, αλλά ολόκληρη φράση, η κοπέλ
λα προφανώς προσπαθεί να περάσε3ι κάποιο μήνυμα) αλλά δεν μπορούσα γιατί φοβόμουνα μη καρφωθώ. Οπότε είπα να το βγάλω φωτογραφία ώστε να το ζουμάρω στο σπίτι και να το διαβάσω με την ησυχία μου. Δυστυχώς η φωτό βγήκε λίγο θολή και δεν τα κατάφερα. Όσο για το γιατί μπήκε η φωτό, έ, ήξερα ότι η gogo θα τη σχολίαζε!

@Coffeemug
Δυστυχώς (γι αυτούς), δεν είναι τζάμπα ο κόπος και ο ξενιτεμός. Τώρα που δεν έχουνε πια έσοδα από τις πωλήσεις των CD, λόγω του Internet και των MP3, πρέπει πλέον να στρώσουν τον κ**ο τους και να δουλέψουνε, δηλαδή να κάνουν συναυλίες, μια που μόνο από κει έχουν πλέον έσοδα. Οπότε αναγκαστικά θα έρθουν.

@toolman
Καταρχήν, καλώς όρισες στο blog μου. Είχα την πρώτη μου επαφή με τους Tool to 2001, όταν είδα τα CD τους στο δισκάδικο που δούλευα στο Λονδίνο. Μετά την διαδικτυακή μας "γνωριμία" άρχισα πλέον και να τα αγοράζω (Ευχαριστώ)
Όσο για το αν οι μεταλλάδες είναι πρόβατα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Απλά, υποστηρίζουν τη μουσική που ακούν και πηγαίνουν στις συναυλίες των αγαπημένων τους συγκροτημάτων (Υπάρχουν ένα σωρό κοριτσάκια που ακούν Jennifer Lopez στην Ελλάδα, αλλά σιγά μη ξεσηκωθούν από το σκυλάδικο και τη Βανδή για να πάνε στη συναυλία της. Γι αυτό λένε ότι οι pop συναυλίες δεν πετυχαίνουν στην Ελλάδα)

@gogo
Το ήξερα ότι εσύ θα εκτιμούσες τη συγκεκριμένη φωτο!

PAP DX said...
This comment has been removed by the author.