Saturday 11 December 2010

Passport to Puressence


Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Scorpions, James, Placebo, Archive και... Puressence
Τι είναι όλοι αυτοί; Τα συγκροτήματα που έχουν κάνει την Ελλάδα δεύτερο σπίτι τους.

Ειδικά για τους Puressence λέγεται ότι αν σταματούσαν τα live στις άλλες χώρες και εμφανίζονταν μόνο στην Ελλάδα, θα έβγαζαν αρκετά για να μπορούν να ζήσουν. Παρόλα αυτά δεν είχα καταφέρει να τους δω μέχρι τώρα και η εμφάνισή τους στο PassPort στον Πειραιά την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ήταν η κατάλληλη ευκαιρία.

Καινούργιος χώρος, όπως διαβάζω και στο site του, συμπαθητικός, αλλά λίγο μικρός, ειδικά όταν καλείς ένα group όπως τους Puressence, που ξέρεις πόσους fans έχουνε στην Ελλάδα.

Ακόμα και το Gagarin είναι μεγαλύτερο.
Όμως, καλό είναι να μη γκρινιάζουμε γιατί την εποχή που το minimum που δίνεις για μια συναυλία ακόμα και του πιο άσχετου γκρουπακίου είναι 30 Ευρώ, το εισητήριο για τους Puressence είχε μόνο 20.
Εμφανίστηκαν 2 συγκροτήματα (Ελληνικά) ως support αν μέτρησα σωστά. Παραθέτω φωτογραφία του τραγουδιστή του πρώτου (δυστυχώς, δεν συγκράτησα το όνομά τους), με εύφημο μνεία για το Freddie Mercury μπλουζάκι...

Βγαίνοντας έξω, επιστρέφουμε απότομα στη σκληρή Ελληνική πραγματικότητα: Σκυλάδες

2 comments:

ephee said...

Ο χριστός και η μάνα του! Που είναι αυτό το πράμα καλέ που μέσα παίζουν αλτερνατιβιές και έξω σκυλάδικα;

PAP DX said...

@ephee
Στη πλατεία Κοραή.
Βέβαια, τα σκυλάδικα δεν έχουν σχέση με το PassPort είναι απλά <> που έχουν απλώσει τα τραπεζοκαθίσματά τους πάνω στη πλατεία. Πρόσφατα μάλιστα ο ιδιοκτήτης μιας από αυτές ξήλωσε ένα παρτέρι που είχε λίγο πράσινο και ένα δεντράκι μέσα για να επεκτείνει τα τραπέζια του.
Αμ πώς, τι οικολογία και κουραφέξαλα μου τσαμπουνάτε, εμείς είμαστε μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, έχουμε μαγαζί, και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας...